游客您好
合作账号登陆


_c_-Y_7Smn3TFEl-5hBhVzwiXVLVeWB5k7lC7Fh9-MmIpWTkLvsRwOt38r9wBJPBBmSnvW61Sg-hFXOp.jpg

图片关键词:公园 园林建筑  现代风格  景观亭  公园凉亭  景观 建筑  小品 遮阳亭  美国德克萨斯州达拉斯 景观亭  景观廊架 景观 设施   公园设施  公园小品  公园园林  园林亭  园林建筑  景观建筑师

Tips


The solution asserts pure geometry to simultaneously achieve bold form and function. A concrete canopy of exaggerated depth enables a simple structure with minimal visible supports to create virtually seamless views of the surrounding site. The result is an impressive cantilever that comfortably sits atop a mere three structural supports.


Inside the pavilion, the heavy shell of concrete opens to reveal four playful, pyramidal voids in the roof. Although a whimsical surprise of color, the ceiling’s primary purpose
is a natural ventilation system based on a traditional “palapa:” encouraging the hot Texas air to move through the pavilion. Convection breezes are increased as the bold
volume perceptually lifts away from the ground, leaving the seating embedded in a berm where the box once was.

云笑于2015-8-31 14:00:00时发表在 景观小品 查看完整作品

作品来源 报错