Fryman Canyon Estates私人的山丘住宅 |景观规划案例 ...

系统分类: 景观设计作品 景观设计

设计师:KCMP

风格:现代 / 属性:暂无 /
版权:学习欣赏评论_原版权归原作者所有 / 项目地:- / 设计企业(团队):- / 完成时间:- / ©发表于 2020-7-7 23:24:58
1544 热度
坐落在加州影视城的Fryman Canyon Estates 山丘上的奥克戴尔住宅,是对现有的20世纪60年代中期住宅的一次改造和补充。客户希望拥有开放式的空间体验,可以最大限度地欣赏周围景观。
景观建筑建筑设计城市规划设计案例—坐落在加州影视城的Fryman Canyon Estates 山丘上的奥克戴尔住宅,是对现有的20世纪60年代中期住宅的一次改造和补充。客户希望拥有开放式的设计空间体验,能够最大限度地欣赏周围景观建筑。

20200707201328603.jpg


嵌在景观建筑和破碎花岗岩中的一条蜿蜒混凝土板小径,通向住宅的入口门厅,该门厅由一面无框玻璃墙和四扇可漂浮的窗户组成。与住宅另一侧的落地窗和滑动玻璃门一起,给参与者一种强烈的透明感,同时给住宅内部带来充足的光线,并将生活区延伸到了住宅外面的景观建筑中。
A meandering path of concrete panels, set amidst the landscaping and decomposed granite, leads to the entry foyer of the house, comprised of a frameless glass wall with floatable four windows. Together with the floor-to-ceiling windows and sliding glass doors on the other side of the house the residence gives a sense of transparency, bringing in ample light and extending the living area outside the house and into the landscape.

20200707201308995.jpg



Dobkin Residence, Los Angeles by Assembledge+
20200707201315715.jpg



Dobkin Residence, Los Angeles by Assembledge+
20200707201304583.jpg



客厅、餐厅和厨房通过之字形滑动门在视觉上相互连接,这扇门可通向花园,花园里有一个游泳池,由宽大的屋顶挑檐提供遮蔽,减轻了落地窗墙上的阳光直射。与厨房相邻的家庭娱乐室向下延伸了几级台阶,从而与主楼层的其余部分实现了无缝连接。
The living areas, dining and the kitchen are visually connected by zig-zag-sliding doors that open to the garden featuring a pool, shaded by broad roof overhangs that mitigate sun exposure at the full-height window walls. The family room, adjacent to the kitchen, is dropped down a few steps, thereby separated yet seamlessly connected with the rest of the main floor.

20200707201318159.jpg






20200707201311199.jpg




20200707201321362.jpg



20200707201324894.jpg
Dobkin Residence, Los Angeles by Assembledge+
两层附加建筑设计由上层的一间主卧室和下层的一间办公室组成,它们充分设计利用了住宅的峡谷地带,与山坡融为了一体。薄屋顶平面保持了20世纪中期的层次性和建筑物的原始敏感性。
The two-story addition consists of a master bedroom on the upper level and an office on the lower level, integrated into the hillside and taking the advantage of the home’s canyon site. The thin roof plane keeps with the mid-century horizontality and the original sensibility of the house.




20200707201331987.jpg
Dobkin Residence, Los Angeles by Assembledge+
极简主义的石材、硬木地板和灰泥呼应了现有住宅的品质,并保留了其原有的精神和特点。
A minimalist palette of stone, hardwood floor and while plaster echoes the qualities of the existing home and preserves its original spirit and character.




20200707201338909.jpg
Dobkin Residence, Los Angeles by Assembledge+
20200707201341943.jpg



Dobkin Residence, Los Angeles by Assembledge+



20200707201344864.jpg
Dobkin Residence, Los Angeles by Assembledge+
▼plan平面图 Site Plan



20200707202514633.jpg
©︎ Assembledge+▼首层平面图 First Floor Plan
20200707202508196.jpg



©︎ Assembledge+▼剖面图 Section
20200707202511474.jpg





作品人气
1544
浏览:1544次 收藏:0次 评论:0次
喜欢:0

居住地 / 设计师
2020-7-7 23:24:58 发布

关闭

NOTICE上一条 /1 下一条

快速回复 返回顶部 返回列表