Skovbakke school 日托学校游戏场地景观改造|景观建筑规 ...

系统分类: 景观设计作品 景观设计

设计师:Ellagu

风格:现代 / 属性:暂无 /
版权:学习欣赏评论_原版权归原作者所有 / 项目地:- / 设计企业(团队):- / 完成时间:- / ©发表于 2020-3-28 10:48:50
6922 热度
该校舍拥有倾斜的屋顶和两层楼,通过模仿学生规模的小型房屋来,并在其紧密的背景下汲取灵感,变成其不同的实体联系起来。扩展城市,
: O( b1 [) K( j& ~* e6 U: w; A 位于城市奥德和公益林之间,学校借鉴了灵感的密切背景和在其网站连接不同的实体。该校舍拥有倾斜的屋顶和两层楼,通过模仿学生规模的小型多样化住房来扩展城市。
# _* J1 B1 u% R  n( d新的Skovbakke学校的任务是更换一系列扩建数次的老建筑,因此看起来是零散的复杂建筑,不适合现代教学方法。新的综合体在一个多样化,透明的新学习环境中结合了650名学生的学校和100名儿童的日托中心,促进了学科领域之间的相互作用,并特别强调了体育锻炼并使其成为儿童日常生活的自然组成部分。
8 z5 j7 _2 Z1 U9 K: O, {  h4 C               
, P5 Q# Y5 Z: d% \7 a: `                ; [6 M( b4 T" O, z- a* r# H
                        
8 [8 q9 J) E5 O. f% }. g/ W                                % ]/ Y, ~4 O) y4 \5 z2 Z
Watercolor_Mikkel_Frost_Skovbakkeskolen.jpg 8 ~  a2 D1 s+ l  L
                        
& }" d' @8 k( O& r3 x1 ?                                
- t. K. O2 D/ J1 A( v( f                                @Watercolor Mikkel Frost
2 C# F/ p2 A6 ]! A                                - E" }2 g* p" [" T3 H0 Y
                        
# k" U' f9 z. E2 q                                2 J+ ?& E# x9 X! {6 |
Skovbakkeskolen_temp_033_L_oppefra.jpg * R. M, h1 X- ~5 T1 b& [
                        
6 G" B7 r8 v- N  X$ G& ~                        
# E4 |0 A9 q. M2 h                                
& }& H$ Y0 @% q6 o0 e Skovbakkeskolen_temp_016_L.jpg
4 s0 T& C* |( v- i2 m5 I                        
# i* p, K* ?- O4 c; u5 U                        * A8 o7 \: G8 }
                                
# k6 D" k3 k+ F" h Skovbakkeskolen_temp_025_L.jpg 8 q& C% T+ h. U, b, T* P" i
                        
. R5 y0 z  f3 L; X                        
. g; Q. y- t% [' E8 j# }                                4 T; u/ \& D9 _6 F
Skovbakkeskolen_temp_028_L.jpg
- w. S" E) Z  k/ U6 l6 s# L$ ?/ Q4 a& u                        
: s) j/ [. R- N. a" R, r                        
+ N2 G3 L  ]5 M7 c) T! ^3 a                                : C3 t, K/ F8 t3 C
30_008_Skovbakkeskolen_036_H.jpg
5 W, O" ~. x" |4 L% v2 y                        
* d: t  R/ o7 w* l- }0 W                        
, N! Q+ L) C: J- P3 o                                
( S8 |8 d% D' I2 u4 E: X Skovbakkeskolen_-fra-gård.jpg
$ S, N/ `8 X4 H# g/ W* [$ P8 h  s7 ?                        
, f: y* H* |1 j1 Q+ G2 U                        
- J, Y. S; q2 K0 }. w, t                                8 ]: r2 u' l; g( O
Skovbakkeskolen_nord.jpg 4 q1 n( b# K+ H) B4 z
                        # }- B0 r' D4 d/ c
                        
" F2 B# J$ e1 [3 W                                3 f2 W; T- j  g/ g; [
Sketch_Skovbakke_School.jpg
9 ]0 l" Q# u/ G6 F- b% W                        * C: L$ c* K1 d1 Y6 d
                        0 T/ t  p: u4 k5 F5 W9 b- i
                                / C, T7 T) u) H" T
30_008_Skovbakkeskolen_072_H.jpg . v$ I$ e) o& f
                        
' g* y+ V3 s* d4 f$ v                        
7 g% D9 D/ c7 `) W3 l                                
( K9 \% C& Y$ Z  t 30_008_Skovbakkeskolen_048_H.jpg
  C3 d. [! J+ Q7 @2 ^: S                        * _8 C+ o) O- n% E/ m
                        
/ {# G2 O1 C9 x. x4 g+ h                                
& R( |) z# C* o9 f 30_008_Skovbakkeskolen_004_H.jpg
$ {+ N6 U$ u+ v; g9 W8 Z7 g& N                        
. P: y/ n) ^! W  `5 ^+ g/ I                        
1 e0 }6 a% q3 G4 ~  C2 x. q                                & t) }2 P0 c/ S: w$ F/ B4 A
Skovbakkeskolen_siteplan_1-2000.jpg 8 |; ?) i1 ?, o/ G1 {3 m8 b' j$ K3 }" C2 J
                        
. D! C: k8 c* f1 L( m" _* _& c# P               
/ u5 C! f& O* R& g7 Z) PThe building is laid out as four offset fingers and ensures direct access to the common spaces and the outdoor environment from all areas of the school so that the building forms a diverse spatial hierarchy. Furthermore, the hilly topography of the site forms the basis of soft slopes and green hollows for the children to play in. A radial, curvy landscape where trees are planted with a gradual transition into the nearby forest. As many of the original trees as possible have been preserved as they convey a soft transition to the green surroundings. The few trees that had to be cut down have been reused in the interior as furnishings.. H2 z4 ^0 \# a- I) b
The play-spot in the middle of the yard for the pre-preparatory classes is designed to hold multiple functions. With a crawling net, somersault bar, balance bars, lightweight parkour and an edge/border designed to challenge speed and balance, the play-spot attracts both quiet and more playful children. In the afternoon, the play-spot is a cozy hang-out for the older students./ D% Q0 F0 ]3 t' t% g
The service roads are laid out as four concentric circles around the four buildings and are used as play tracks and for exercise with 500 meter running tracks – accessible for roller wheels, roller blades and on foot.
3 w/ N  G+ L( s1 @- c9 a6 A' N
3 m1 Y8 e% f# g3 Z6 q' @+ Y- \% gFacts
6 R, W  `% |6 tLocation: Odder, DK
+ ?) N; O, F0 d& I/ R9 f, b( e' vClient: Odder Municipality  s7 _* N9 W  m* `; m# N% q" @) O- ]
Size: 9.300 m² new building
8 U) _( ~% |2 g5 AYear: 2015 – 2018
! ?9 \  a3 ]' ~+ ~! t% `Architect: CEBRA
8 L, }8 C- }# h% g% WLandscape architect: CEBRA + MBYland( T8 [( V# r& z- M: T0 e, s6 a
Turn-key contractor: MT Højgaard( o  ?3 x" v- y0 d1 b% n9 @5 b
Engineer: MTH design & engineering
" I: }* \7 Q- m% }- c& i$ i1 X7 HProperty management: DEAS) b4 P" H! p$ P& [
Read more on:
2 }9 _( X* L5 e1 I3 G7 R# S7 J, yMark-magazine | Arch Daily | DETAIL | Baunetz
作品人气
6922
浏览:6922次 收藏:0次 评论:0次
喜欢:0

居住地 / 景观设计师
2020-3-28 10:48:50 发布

关闭

NOTICE上一条 /1 下一条

快速回复 返回顶部 返回列表